Tervetuloa ihmetysten maailmaan! - Welcome!

(Please roll down for English version)

Maailmassa on lähellä ja kaukana niin paljon kauniita, rumia, kummallisia ja ihmeellisiä asioita, että haluan jakaa niitä teille kuvin ja turinoin tässä blogissa. Blogin pitäminen on pyörinyt mielessäni jo vuosia, mutta aloittaminen on aina jäänyt. Toukokuussa 2014 ennen maailmanympärimatkalle lähtemistä sain onneksi rakkaalta ystävältä topakan potkun persuuksille laittaa tämä blogi pystyyn ja tässä sitä sitten ollaan. 

Kirjoitan blogia erityisesti omaksi ilokseni ja päiväkirjankorvikkeeksi, mutta tietenkin myös siksi, että perhe ja ystävät saavat kätevästi ja kollektiivisesti kuulumisia matkoiltamme. Haluan myös tuoda esiin matkailuun liittyviä eettisisiä asioita. Minulle on palkitsevaa, jos kuvani, tarinani, jakamani elämykset ja ihmetyksen aiheet herättävät tunteita ja ajatuksia. Vielä parempi on, jos haluat kertoa omista tuntemuksistasi kommentein. Kaikki kuvat ovat omiani eikä niitä saa kopioida ilman lupaa. Jutut ovat henkilökohtaisia kokemuksia ja tunnelmia ja toivon, että kaikki ymmärtävät, että jollain muulla voi olla asiasta eri näkemys. 

Jos sivuille eksyy joku, joka ei meitä henkilökohtaisesti tunne, tervetuloa mukaan ihmettelemään. Kaikki kommentit, vinkit, kysymykset ovat tervetulleita. Toivottavasti blogista on sinulle iloa!

Alkuinspiraatioksi ja tunnelmaan pääsemiseksi suosittelen katsomaan tämän: 

YLE - Sinun tarinasi 

----
Welcome to the world of amazements 

World is full of so many beautiful, ugly, strange and amazing things that I want to share them with you in this blog. Blogging has been in my mind for years but I have never before had the courage to start it. Before leaving on a journey around the world on May 2014 I fortunately got a vigorous (loving) kick from my dear friend to put this blog up.
I write this blog especially for my own pleasure but of course also for the joy of family and friends. It´s an easy, collective way to share pictures and stories from our trip. Unfortunately the stories will be mainly in Finnish at the moment but I wish the pictures will delight you. It will be rewarding for me if they evoke feelings and thoughts in you. Even better is if you want to tell about your emotions with comments. Fell free to ask anytime if you want to know what some story is about! All the photos are taken by me and the stories are written based on my personal subjective experiences. 

If someone who doesn´t personally know us happens to wander to the blog - warm welcome! We appreciate all comments, tips and questions. I hope you will enjoy the ride! 

2 kommenttia: